Wat wij doen

Atento voert al uw decor- en tentoonstellingsprojecten uit, van pre-produktie tot opbouw.

TV-DECORS

Televisiedecors zijn vaak complexe technische realisaties, afgewerkt binnen een strakke deadline. Dankzij onze interne knowhow en  uitgebreid netwerk aan vakmensen kunnen wij deze uitdagingen vlot aan.

Bekijk onze tv-decors

Museuminrichtingen

Bij museale inrichtingen staan beveiliging  en conservatie van de tentoon te stellen stukken centraal. Bovendien dienen ze geschikt te zijn voor langdurig en intensief gebruik. Naast het bouwen van installaties, leveren we ook stolpen en voorzien we op maat gemaakte soclage.

Bekijk onze museuminrichtingen

Tentoonstellingen

Tentoonstellingen hebben veelal een tijdelijk karakter en dienen extra goed bestand te zijn tegen intensief gebruik. Ook hier blijven conservatie en beveiliging uiteraard een belangrijke rol spelen. Onze expertise garandeert een tentoonstelling die aan al deze eisen voldoet. 

Bekijk onze tentoonstellingsprojecten

Theater- en operadecors

Hier gaat het veelal om modulaire installaties die snel opgebouwd en afgebroken kunnen worden en veilig en makkelijk transporteerbaar zijn. In ons uitgerust atelier hebben wij de ruimte om theater- en operadecors op te bouwen en uitvoerig te testen.

Bekijk onze theater- en operadecors

Beursstanden & maatwerk

Hoewel tv, tentoonstellingen, theaters en musea onze core business zijn, verzorgen wij op verzoek ook de constructie en plaatsing van beursstanden, inrichtingen van publieke en private ruimtes  en de productie en plaatsing van keukens , badkamers en meubels op maat.

Bekijk onze beursstanden en maatwerken